Zoneterapi


Zoneterapi er en behandlingsform, som genopretter balancen i kroppen og dermed giver lindring og øget velvære. Det er en behandlingsform, som tager udgangspunkt i, at hver enkelt del af kroppen reflekteres på fødderne i fastlagte zoner – vi taler om, at fødderne er et mikrosystem på kroppen. Når du behandler bestemte områder på fødderne, vil du dermed behandle det pågældende område på kroppen. Zoneterapi er derfor en behandlingsform, som tager udgangspunkt i at normalisere de ubalancer, der har vist sig som symptomer for klienten.

 

De fleste sygdomme kan påvirkes med zoneterapi og mange kan afhjælpes helt. Mange anvender zoneterapi, selvom de ikke har helbredsproblemer – de gør det for at vedligeholde en god sundheds-tilstand og som forebyggende behandling.

 

TKZ Zoneterapi -tradisionel kinesisk zoneterapi- følger de tusind år gamle kinesiske teorier, ifølge hvilke de enkelte organer styrer de forskellige kropsfunktioner. Når du som behandler kender disse forbindelser – og bruger dem i zoneterapi-behandlingen – har du et unikt redskab, der kan medvirke til at sætte en syg eller udpint krop i naturlig balance, så smerter og ubehag mildnes eller forsvinder.